Arbejder med Drop shippers for auktioner og online salg

Før jeg siger noget om dråbe afskiberne skal jeg advare dig, at der er en hel verden af drop shipping svindel derude. Svindel betyder, at de helt sikkert vil falde skib, for dig, men ikke uden en heftig pris. Jeg har set masser af virksomheder, der har enorm opmærkninger på deres produkter. Som skærer fortjenstmargenen til nul for dig.

Igen er det lige så vigtigt at opfordre disse typer af virksomheder og stille spørgsmål. I min erfaring, vil en god drop afsender kun debitere dig et par bukke til at behandle dine ordrer uden nogen andre ekstra afgifter.

Jeg tror, det er en fair deal for en virksomhed at gøre et par dollars på hver aftale, da de er dem, der vil fastholde din beholdning for dig og give den arbejdskraft, det tager at behandle din ordrer og sende dem.

Hvis du vil undgå at blive snydt af dropshipping virksomheder derefter fange en omkostningsfrit afskrift i rapporten auktion og læse om nogle af de seneste svindel til at se ud. Disse dage det er vigtigt at sørge for, du ved, hvem du handler med.

Det andet problem jeg har fundet med dropshippers er en hele griseri af dem, der kun tilbyder ingen navn mærke produkter. Disse typer af produkter vil ikke bringe i den samme slags profit, som en normal navn mærke vare vil.

En anden fidus, jeg oplever de dropshipping virksomheder, der tilbyder at bygge dig din egen hjemmeside allerede præinstalleret med tusindvis af produkter. De vil opkræve dig et månedligt gebyr for service, men problemet er at faktisk ingen vil besøge disse typer websteder.

Jeg kan godt lide at kalde dem “cookie cutter sites”, fordi de er alle samme. Hver person, der bliver offer for disse tjenesteydelser vil kun blive hængende med en månedlig afgift og uden reel forretning. Hvis du ønsker at finde nogle legitamite leverandører kan du få en gratis liste her på auktion svindel org denne betænkning har masser af god information og nogle gode links til grossister og dropshippers, der kan hjælpe dig.

Endelig vil jeg gerne sige, at selvom jeg har skitseret nogle af faldgruberne af dropshipping, det ikke betyder, at du ikke kan være succes at bruge disse tjenester. Så længe du er forsigtig om, hvem du håndtere så du ikke bør have nogen problemer med at arbejde inden for denne form for forretningsmodel.

Hvis du bo smart kan du blive en stor online sælger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.