Sådan downloader du gratis lydbøger

Du kan downloade lydbøger gratis, hvis du ikke har tid nok til at læse højt. Det kan dog også være en forbandelse, hvis den ikke forvaltes korrekt. Nogle mennesker bliver ofre for de gratis lydbøger, mens andre udvikler dårlige vaner. Dette er de ting, du skal overveje, hvis du vil undgå potentielle faldgruber og nyde dine downloads af lydbøger. Nedenfor vil jeg liste fordele og ulemper ved hver.

Lad mig først fortælle dig, hvordan du får en lydbog gratis. Mange steder tilbyder en lydbog gratis, hvor nogle er mere populære end andre. Et eksempel herfor kan nævnes en onlinemappe med lydbøger. Når du søger efter “gratis lydbøger til download”, får du tusinder og atter tusinder af resultater, der linker til andre websteder, hvor lydbøger kan findes. Dette er en fantastisk måde at finde ud af, hvilke titler der er tilgængelige. Du kan også finde skjulte perler blandt skraldet.

En pc-applikation er en anden mulighed, hvis du leder efter det bedste sted at begynde at søge. Jeg har brugt flere af de tilgængelige pc-software apps, der er online. Disse softwareprogrammer konverterer filer, du downloader, til letforståelige tekstfiler, som du derefter kan overføre til din computer via enhver form for overførsel eller CDROM-softwareprogram. Dette gratis program giver dig mulighed for at spare en masse tid, da det konverterer filerne til tekst og derefter downloade dem til din computer.

En af de bedste ting ved disse pc-programmer er deres evne til at læse i enten liggende eller stående orientering. Mange mennesker foretrækker at læse bøger i liggende retning. Du kan nemt ændre retningen ved at vælge “angiv placering af portrætlæsning” fra dit downloadprogram til lydbøger. Du kan også være interesseret i evnen læse i landskabet eller i portræt i landskabet.

Du kan lide tanken om at lytte til dine lydbøger fra hvor som helst, men du har ikke en hurtig internetforbindelse eller er ikke villig til at bruge penge på bøger. Hvis dette er dig, kan du prøve at downloade dem til din computer med din iPod eller anden enhed. Download den gratis Audible App fra Apple Store for at gøre dette. Denne app giver dig mulighed for at downloade lydbøger hvor som helst du vil og lade dig lytte til dem, når du ønsker det. Gå til området “Bøger” og find din yndlingsbog. Klik på det for at gemme det til din computer.

Når du har downloadet dine gratis lydbøger, kan du lytte, mens du pendler eller studerer til eksamen. Disse lydbøger er ekstremt nemme at bruge, og du vil hurtigt se, hvorfor de har været så populære i de sidste par år. Det er muligt at downloade bøger til din computer, hvis du har en internetforbindelse, et flashdrev og noget lagerplads.