Kærlighed Fantasy fodbold? Lære hvordan det hele startede

Fantasy football historie begyndte faktisk flere år før den første fantasy-hold blev udvalgt. Selv om de nøjagtige detaljer synes at variere i henhold til der fortæller historien, der er ingen tvivl om at det var en Wilfred Winkenbach der først fik ideen om en fantasy sport, hvori deltagerne ville formulere deres egne hold og afgøre succes eller på anden måde af disse hold ved hjælp af statistikker for de enkelte gruppemedlemmer.

-Golf kom først!

Det var faktisk ikke fodbold men golf, der var den første sport skal spilles under fantasy-regler. Wilfred Winkenbach udtænkt fantasy golf i sidste halvdel af 1950 ‘ erne, hvor hver spiller har valgt et team af professionelle golfspillere og personen med den laveste samlede indhold af streger i slutningen af turneringen vil vinde. Golf er en simpel fantasy spil til at administrere og holde øje med, da du er bekymret kun med snesevis af dit teammedlemmer uden noget andet at gøre det kompliceret.

Som med mange banebrydende idéer, konceptet var enkle og det blev udvidet til baseball før Winkenbach havde tanken om fantasy football. Dette var ikke overraskende, siden han var medejer af Oakland Raiders på tidspunktet-i virkeligheden, hvad var overraskende var, at han udviklede fantasy golf og baseball før fantasy football! Fodbold idé kom til ham på en våd oktober aften i 1962, da han drøftede sin idé med Oakland Raiders PR mand Bill Tunnell og Oakland Tribune sportsjournalist, Scotty Stirling.

-Tidlig Scoring System

De faktisk tilbringe natten i en Manhattan hotel under en Raiders tour. Den oprindelige idé blev formuleret i en fodboldliga bestående af otte hold, og de også formuleret et pointsystem pointsystem noget anderledes til normen hvorved 25 point blev tildelt for en field goal, en forbigående touchdown eller en touchdown reception. Ti punkter blev givet for et ekstra punkt, og en massiv 200 point efter en kick-off, punt eller pluk-seks. Pointsystemet er ændret gennem årene, og forskellige ligaer har nu deres egen scoring systemer, som giver færre point end ovenstående.

Når de returneres til Oakland, tre af dem slog deres idé at George Ross, derefter sports redaktør af the Tribune. De besluttede at de ville have til at formulere en række regler, og kom op med GOPPPL. Dette mærkeligt klingende kode, som blev vedtaget i 1963, faktisk stod for større Oakland Professional svinelæder Prognosticators League. En prognosticator er en, der gør en forudsigelse, eller forudsiger resultater, som beskriver deres aktivitet netop.

-GOPPPL regler!

Blandt GOPPPL regler var de tre forudsætninger at deltagerne skulle mødes for at deltage i ligaen:

Have en administrativ tilknytning til et AFL professionelle team.

Være direkte relateret til professionel fodbold gennem journalistik.

Har enten købt eller solgt mindst ti billetter for Oakland Raider 1963 sæson.

Den næste betydelige fremskridt var åbningen af Kings X sportsbar i Oakland i 1968, der afholdt årlige fantasy football udkast. Dette blev udført af en Andrew Mousalimas og givet et spark til ligaen, der fortsatte med at nyde en stabil vækst gennem i 1970 ‘ erne og videre. Mens sin sats for spredning ikke ligefrem sæt landet ild, den var uventet og stigende følgende holdt løftet om spektakulære ting til at komme.

Den måde det virker er, at deltagerne i fantasy league købe et hold af amerikanske fodboldspillere ved auktion eller udkast. Spillerne er valgt ifølge deres særlige kvalifikationer eller attributter og du scorer point, der afhænger af den måde, at dine spillere udfører i faktiske spil. Generelt afhænger af statistiske analyser, og point kan blive tildelt som tidligere angivet. Spillerne selv er reel fodboldspillere, spiller for deres eget hold. Det er kun holdet og ligaen, der er fantasy.

Nogle fantasy ligaer køres ligesom rigtige ligaer, med kladder, play-offs, løn caps og så videre. Spillere kan gives en værdi, og du kan kun registrere spillere op til visse overordnede værdi for dit team. Dette forhindrer alle at vælge kun de allerbedste spillere for deres team, og muligheden for hundredvis af teams med præcis det samme personale.

-Fantasy Football nu

Fantasy football simmered i et par år, selvom aldrig sparkede helt indtil den personlige computer og internettet gjort indsamling af statistikker utroligt simpelt. Forud for, at idéen var god, men det var ikke let at gennemføre i praksis. Hold og score var svært at opdatere, fordi du ville have haft til at finde alle statistikker for hver spiller i dit team, hvor mange siv blev lavet og værfter fik. Ikke let at gøre manuelt, men nu realtid scoring er meget tilgængelig.

Internettet har nu gjort det simple, og populariteten af fantasy fodbold er steget eksponentielt i det omfang, det er populært i hele verden, og er deltaget i af omkring 20 millioner amerikanere, hver med deres egen virtuelle team, og konkurrence kan være enten league baseret eller head-to-head hvor du spiller mod en bestemt modstander.

Leave a Reply

Your email address will not be published.