Tre skridt til succes nogen kan kopiere

Succes betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Uanset hvad din definition af succes, denne artikel vil hjælpe dig realisere dine mål.

Hvis du definerer succes med hensyn til et godt stykke arbejde eller en selvejende overskudsforretning, kan så denne artikel blive et vendepunkt i dit liv. Som du læser, vil jeg dele nogle af mine succes hemmeligheder, som jeg har været i stand til at udføre i min egen online-forretning.

Hvad det betyder at være en leder

Under min tid i den amerikanske hær som en hær sergent lærte jeg værdifulde erfaringer om førende hold til fuldførelse af projekter. Jeg lærte, at ved at følge retningen af gode ledere, kunne man bygge tillid og færdighed sæt nødvendige for at blive en succesfuld leder.

Gode ledere adskiller hurtigt sig fra masserne af mennesker, der blot lever dag for dag gør kun et absolut minimum for at beholde deres job endnu en dag. Med andre ord lederne skiller sig ud i en menneskemængde af ledere og arbejdstagere.

Mens hæren prøvede hårdt på at bringe lederegenskaber i alle deres mennesker, var sandheden, at ledere er dem, der beslutter at gå den ekstra mil og at skabe en lysere fremtid for sig selv og andre omkring dem.

En god leder er simpelthen den person, der “hjælper” dig til at blive den bedste person, kan du blive, ved at lære dig hvordan du kan “hjælpe” andre mennesker at blive vellykket.

En beslutning kan ændre din skæbne

Venter du?

Venter du på “mig” fortælle “du” hemmeligheden bag succes?

Det er tid til “du” til at træffe en beslutning, nu.

Du skal beslutte at stoppe afventningen af succes at komme til dig. Succes vil simpelthen ikke falde ud af himlen i jeres åbne arme. Det virker ikke på den måde.

Du skal “bestemme” at blive vellykket. Hvis du venter for succes, vil så succesen aldrig komme din vej. Men når du forstår, at succes venter på dig, og du beslutter at gå få det, uanset hvad, så du vil have ændret din skæbne til bedre.

Følg i fodsporene på personer, som du ønsker at emulere

Mens jeg var i den amerikanske hær, lærte jeg at opsøge ledere, som var villig til at dele med mig deres secrets til succes. Jeg opsøgte aktivt mennesker, der kunne hjælpe mig med at blive en bedre leder.

Selv i mit daglige liv uden for hæren fandt jeg flere muligheder at alliere sig med folk, der exuded lederegenskaber, mennesker, der var villig til at dele med mig deres secrets til succes.

Sandheden er, at der er mennesker, der måske tvivler på deres egne evner til at have noget at dele, men hvis de tvivler på sig selv, de er forkerte. Alle har noget vigtigt at undervise andre, men det tager en perle af en person til at forstå, at rollen, en leder til at undervise andre, hvad “de” tager for givet.

En levetid på læring Over frokost

Bare anden dag, havde jeg frokost med en kollega, der er sandsynligvis ansvarlig for at sælge flere biler i vores område end nogen anden. I vores lokale metropolitan marked, hvis nogen spørger om en stor Bilforhandler, vil hans navn helt sikkert blive nævnt.

Min frokost partner vidste, at jeg har en succesfuld hjemmeside, og han vidste også at jeg havde en interesse i at lære mere om, hvad der kræves til at blive en succes, fra ham.

Til min overraskelse var hans første ord: “Clinton, jeg ved ikke, om jeg kan tilbyde noget til dig, der vil hjælpe dig. Jeg sælger biler, og det er hvad jeg gør. Du har en form for online-forretning, og jeg kan ikke selv vove at gætte, hvordan du gør dine penge.”

Min frokost partner fortsatte med at sige, “Jeg sætter pris på tilbud til at dele en frokost med dig, men din virksomhed og min virksomhed er så forskellige. Jeg ville ikke engang vide hvor man skal begynde med at give råd til dig.”

Trods hans indledende tøven gik vi på at have et stort måltid, og jeg lærte en masse! Jeg kunne bogstaveligt spin flere artikler lige på den viden, som han var i stand til at give til mig over frokosten.

Hvis du ønsker at være rige, lytte til rige folk

Online og offline, jeg kan lide at associere med mennesker, der har været en succes i deres felter. Jeg lære så meget om voksende min forretning, ved at lytte nøje til folk, der har defineret deres industrier.

Der er endda online, nøglepersoner, som jeg meget opmærksomme. Med hver samtale hører jeg nogle perle af oplysninger, der kan jeg anvende til mit eget online-forretning. Disse godbidder af oplysninger stykket sammen har hjalp mig med at bære min hjemmeside fra en i millioner til en, der har tjent mere end en million besøgende.

Succes i tre enkle gentagelig trin

Min bil forhandler ven lægge endelig ide, han ikke kunne hjælpe nogen uden for sin egen industri, og vi havde stor samtale.

Da jeg spurgte ham hemmeligheden at sælge biler, sagde han, han kunne indbegreb sig oppe i tre trin:

* Tale med dine kunder. Når du forstår behovene hos dine kunder, så ved du, hvordan du bedst vil være i stand til at hjælpe dem med at løse deres problemer og nå deres mål.

* Opfølgning. Folk køber sjældent på deres første besøg, så det er vigtigt at følge op med dem.Når du køber Ticket genstande, folk har tendens til at shoppe rundt en lille smule mere. Når du opfølgning, du ofte opretter en relation med din kunde. Når alt er sagt og gjort, hvis to produkter er væsentligt ens, er det ofte forholdet kunden har med sælgeren, der vil “seal the deal.”

* Være persistente. Persistens ikke lighedstegn mellem at være anmassende.Persistens betyder at du opfølgning, en gang, to gange, tre gange og meget mere, hvis det er nødvendigt. Hvis en sælger er selvfølgelig “kun” er interesseret i at opfylde hans eller hendes egne interesser, derefter persistens kunne fortolkes så anmassende. Men når dit mål er at være vedholdende med mål at hjælpe kunden løse hans eller hendes problemer og opfylde hans eller hendes mål, så persistens er en kvalitet at være værdsat.

Indlæring på ny hver dag

Bill Platt på The Phantom Writers lærte mig den samme lektie sidste år. Bill fortæller altid mig, at hemmeligheden til succes online er “konsistens.” Han siger at vi skal tale med vores potentielle kunder, og vi skal holde samtalen går ved konsekvent taler til potentielle kunde base.

John Reese af Marketing Secrets lærte mig den samme lektie. Han understregede, at jeg har brug at udvikle et nyhedsbrev eller en auto-responder serie, så jeg kunne oprette og holde en igangværende samtale med mine potentielle kunder. Reese også lært mig at spore mine resultater (opfølgning) på alt, hvad jeg gør for min virksomhed.

Da jeg startede min hjemmeside i 2001, har jeg bemærket, at alle mine mentorer har tendens til at lære mig de samme lektioner over og igen i deres egen terminologi.

Alle mine mentorer fortsætte med at fortælle mig at tale med mine kunder, opfølgning, og at være vedholdende i at tale med mine kunder

Med så mange mennesker, der har succes i deres egne industrier dele med mig den samme salvie rådgivning, jeg har tendens til at være opmærksom på.

Afsluttende tanker

Det er ligegyldigt om du forsøger at bruge disse oplysninger til at hjælpe din karriere eller at opbygge en online-forretning.

Gøre din beslutning i dag; beslutte at blive en succes. Og følg den gyldne regel om at hjælpe andre til at opnå hvad de ønsker at opnå, opfølgning og være vedholdende i din indsats.

Hvis du spiller dine kort lige højre, blot et par år, kan du være mentor, som vi alle ønsker at opmærksomt lytte til og forstå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.